Het bedrijf Verstappen Design

ZADELMAKERIJ

Compleet bekleding van de autostoelen, het dashboard, console, headliner, vloermat ...

Sinds haar oprichting in 2000 heeft het bedrijf VERSTAPPEN DESIGN haar kwalitatieve “know-how” getoond en “op maat” technieken ontwikkeld. Deze worden door al haar partners erkend.

 

Gedurende meer dan 10 jaar heeft het bedrijf de ontwikkeling van nieuwe technologieën nauwkeurig gevolgd en versterkte zo haar vaardigheden en expertise op het gebied van renovatie en transformatie van luxe voertuigen.

De talrijke realisaties uitgevoerd voor onze tevreden klanten en partners tonen aan dat zij een absoluut vertrouwen hebben in VERSTAPPEN DESIGN.

 

Het bedrijf, opgericht en geleid door de heer Christian Verstappen, noemde eerst DUGARA en was voornamelijk gespecialiseerd in de binnen inrichting van motorvoertuigen.

 

Vervolgens heeft de firma zich ook gericht op de binnen- & buitenuitrusting van andere voertuigen om aan de evolutie en de verzoeken van haar klanten beter te beantwoorden.

 

De laatste 3 jaar is het bedrijf enorm gegroeid en heeft zich ook gespecialiseerd in het ontwerpen en verbouwen van interieurs van privé boten en jets.

 

In 2013 werd het bedrijf herdoopt in VERSTAPPEN DESIGN.

 

Vandaag, versterkt door een gekwalificeerd team dat volledig gewijd is aan de verschillende en voortdurend groeiende projecten (zowel binnen als buiten België) werkt VERSTAPPEN DESIGN dagelijks om haar “know-how” te verbeteren en te exporteren.